Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanulási tippek

Unod a törit,vagy eleged van a sok bemagolandó szabályból?Íme pár ötlet,hogy hogyan tanulj gyorsabban.Tuti tippek,mert én is mindig így tanulok :).

 

 

 

-Zenésítsd meg a verseket.Biztosan van olyan szám,aminek tetszik a ritmusa.Kezdd el dúdolni,és énekeld rá a szöveget.Sokkal hamarabb megjegyzed,mintha csak ülnél felette unottan.

 

-A telefonodon tuti van hangfelvevő.Keresd ki a tanulandó anyagból a lényeget,és mondd fel.Utának simán vissza tudod hallgatni,akár többször is(ez nagyon hatásos).Például a mértan szabályokat is könnyebben megtanulod,ha többször hallod.

 

-Jó módszer az is,ha nem egyhelyben ülsz,hanem mászkálsz közben,így mikor órán visszamondod az anyagot,akkor gondolj vissza arra,hogy a lakásban éppen hol voltál,vagy mit csináltál.Tuti eszedbe fog jutni.

 

 

Így nem lehet tanulni :

 

-Tanulás közben ne menjen a TV,rádió.

 

-Hangzavarban soha nem fogod tudni megjegyezni.

-Próbálj meg kicsit ne arra a jó pasira gondolni,akit éppen láttál ma,hanem összpontosíts a megtanulandó anyagra. :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скачать fifa

(kingmacall, 2019.03.01 05:43)

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Я уверен. Давайте обсудим.

---
я так долго этого ждал скачать fifa, скачать fifa а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/>скачать fifa 15 прямой ссылкой</a> скачать fifa

скачать фифа

(critanrep, 2019.02.28 13:10)

Присоединяюсь. Это было и со мной. Давайте обсудим этот вопрос. Здесь или в PM.

---
самая круть!) скачать фифа, скачать фифа и <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>фифа 15 кряк торрент</a> скачать fifa